İş ilanı Başvuru Bilgileri

Firmamız Bünyesinde Çalıştırılmak Üzere Özellikle Güneş Enerji Sistemleri Teklif Hazırlama, Çağrı Mektubu Başvuru-Takip İşlemleri, Piyasa Fiyat Araştırması Yapma, Sistem Kurulumu, Pazarlama Ve Satış Konularında Tecrübeli, Aktif Araç Kullanabilen Elektrik/Elektronik Mühendisi Ve/Veya Teknikeri İstihdamı Planlanmaktadır. Firmamız Kayseri Merkezli Olup Başta Çevre İllerde Olmak Üzere Tüm Türkiye Genelinde Hizmet Verebilmektedir. Bu Nedenle Adayların Seyahat Ve Konaklama Engeli Olmaması Gerekmektedir. Elektrikli Araç Şarj İstasyonları, Isı Pompası, Batarya Sistemleri Kurulumu Konusunda Bilgi Ve Deneyim Sahibi Olunması Ayrıca Tercih Sebebidir. Maaş + Prim Usulüne Göre İstihdam Sağlanarak Ödemeler Banka Kanalıyla Resmi Olarak Gerçekleştirilecektir. Adayların Yukarıda Belirtilen Mesleki Durum, Nitelik, Uzmanlık Ve Tecrübelerini Gösteren Cv’Lerini İş Görüşmesini Gerçekleştirmeden Önce Paylaşmaları Gerekmektedir.

İstihdam Sayısı: Alınacak Personel Sayısı
1 kişi

Mezuniyet veya Cinsiyet Bilgileri:
Ortaöğretim (Lise ve Dengi)-Lisans
Erkek 25- -40 (8.05.2000 – 5.05.1985 tarihleri arasında doğan kişiler)

İş ilanı Maaş-Ücret ve Çalışma Şartları:

Sürücü Belgesi : B
Askerlik Durumu : Farketmez
Sosyal Olanaklar (Diğer) : Öğle yemekleri ekipçe birlikte yeneceği için Şirketimiz tarafından karşılanacaktır.
En Az Ücret : 25000 TL (AGİ Dahil Değil)

Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe Aktif araç kullanımı. Çatı GES teklif hazırlama, çağrı mektubu başvuru/takip işlemleri, piyasa fiyat araştırması yapma, sistem kurulumu, pazarlama ve satış. Arazi GES teklif hazırlama, çağrı mektubu başvuru/takip işlemleri, piyasa fiyat araştırması yapma, sistem kurulumu, pazarlama ve satış. Villa GES teklif hazırlama, çağrı mektubu başvuru/takip işlemleri, piyasa fiyat araştırması yapma, sistem kurulumu, pazarlama ve satış. Elektrikli Araç Şarj İstasyonu teklif hazırlama, EPDK, Elektrik İdaresi, Belediye başvuru/takip işlemleri, piyasa fiyat araştırması yapma, sistem kurulumu, pazarlama ve satış. Isı Pompası teklif hazırlama, çağrı mektubu başvuru/takip işlemleri, piyasa fiyat araştırması yapma, sistem kurulumu, pazarlama ve satış. Batarya Sistemleri teklif hazırlama, çağrı mektubu başvuru/takip işlemleri, piyasa fiyat araştırması yapma, sistem kurulumu, pazarlama ve satış.

İlanda yer alan iletişim numarasını Lütfen Mesai Saatleri içerisinde arayınız.

*adres*
İş Adresi:
Yıldırım Beyazıt Mh. Aşık Veysel Bulvarı E.Ü. Tgb İdare Ve Kuluçka Merkezi 4. Blok No:67/3 İç Kapı: 10 Melikgazi /Kayseri Melikgazi Kayseri / Türkiye
Kurucu Genel Müdür Gonca Ertuğrul
Goncaertugrul@Gmail.Com
905309385164.
#adres#

Google’a İk Danışmanlık, ik danışmanlık İstanbul, ik danışmanlık Ankara,  İk Danışmanlık Konya, Gaziantep, Eskişehir, Karaman, Niğde, Karabük, Sivas, Manisa gibi ilinin adını yazarak siteyi tekrar ziyaret edebilirsin.

İstersen de İlçenin adını ik danışmanlık Silifke, Salihli, Bafra, Nazilli, İnegöl, Bafra, Polatlı, Merzifon, Torbalı gibi Google’ a yaz.

En kolay işverene ulaşabileceğiniz en hızlı, en güncel iş ilanı sitesi ik-danismanlik.com

İşkur iş ilanları, vasıfsız iş ilanları, bayan personel iş ilanları, muhasebe iş ilanları, aşçı iş ilanları, şoför iş ilanları, temizlik iş ilanları, paketleme iş ilanları alanlarında Türkiye de ki en fazla iş ilanı burada…

İllere ve ilçelere göre düzgün listelenmiş ilanları inceleyebilir veya anasayfaya çıkarak pozisyona ve mesleklere göre de iş ilanı araması yapabilirsiniz.